ABC Consulting

ABC Consulting

Partner i sigurt

Kërko
ABC Consulting

ABC Consulting

Partner i sigurt

Kërko
abc-consulting.org

Punë në Gjermani

Në Gjermani ka aktualisht mbi 2 milionë vende të lira pune. Qeveria ka miratuar në dhjetor projektligjin për ardhjen e punëtorëve nga vendet e treta, ku bëjnë pjesë edhe Shqipëria, Kosova, Maqedonia…Ligji duhet të miratohet edhe në Parlament dhe do të futet në fuqi me 01.01.2020. Ligji i ri parashikon mundësinë e ndryshimit të statusit – nga azilkërkues në punëmarrës. ABC-Consulting ju sjell informacione për vendet e lira të punës, profesionet që kërkohen, punësimin e azilkërkuesve, marrjen e vizave…

Pune ne Gjermani

Viza

Vizat paraqiten ndër problemet më serioze për vizitë dhe për punësim në Gjermani. ABC-Consulting ju sjell në vijim informacionet më të rëndësishme për marrjen e vizave turistike për shtetasit e Kosovës si dhe vizat e punës për të gjitha ata që duan të punojnë në Gjermani.

Viza

Shumë të rinj nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe vendet tjera të Evropës Juglindore janë të interesuar të studiojnë në Gjermani. ABC-Consulting ju njofton në vijim me të dhënat kryesore, vendet ku mund të sudioni dhe kushtet për studime në Gjermani.

Studime ne Gjermani

Biznes

ABC-Consulting ju ofron mundësinë e vendosjes së kontakteve me sipërmarrjet dhe bizneset ne Gjermani dhe Zvicër. Nëse keni nevojë për konstultime, kontakte apo shërbime të tjera, mund të shkruani në e-mailin:  

info@abc-consulting.org